Totaalconcept

Café Marriage is een Event & Wedding Design bureau gespecialiseerd in het maken van sfeer.
Vandaar: sfeermakers!

Het plannen en stylen van pinterest-ish ceremonies, trouwfeesten of evenementen in de meest gezellige sfeer op eigen gekozen of onze uitgekozen lievelingslocaties, dat is ons ding!

Planning & styling:

Wij zijn sfeermakers, onze specialiteit is het uitwerken van feesten op maat zodat jullie zelf zorgeloos kunnen genieten van jullie dag. Wij zorgen voor de sfeer & de gemoedsrust, de styling, planning en ondersteuning van jullie event, unieke stylingconcepten waarbij elke gast op jullie feest een welgemeende WOW zal uitspreken!

Door onze ervaring en het creatieve inzicht maken wij dat elk evenement met een juiste aanpak afgewerkt wordt.

Ondersteuning:

Ik hoor het al kraken, hoe gaan we dit aanpakken?
Silhouette, stretchtent, kadertent of Tipi?
Streetfood, food market of food-sharing?
Technische bijstand nodig op jullie feest?
Wie zorgt ervoor dat alle kaarsjes op tijd branden?
Waar moesten de ceremoniestoeltjes weer naartoe?

Daar wij alles in eigen beheer hebben is de kans op fouten, miscommunicaties & verrassingen tot een minimum gebracht.

Eigen materiaal, eigen mensen, eigen planning,...

Wij zorgen écht overal voor!

Lievelingsleveranciers:

Wij hebben veel, heel veel om heel het feest in de juiste vibe te krijgen, maar niet alles. Hebben wij een tent? Nee, wij werken met de fijnste mensen in de industrie samen! Verzorgen wij catering? Nee, hier kloppen wij bij enkele toppers aan. We doen veel, we maken net niet ons eigen bier! :)

Natuurlijk:

Omdat wij van de natuur houden en graag met hout, bloemen, eco- en gerecycleerde materialen werken zal je deze altijd terugvinden in onze stylings.

Duidelijk?

We maken het je graag gemakkelijk. Wij zorgen er simpelweg voor dat jullie je geen zorgen meer hoeven te maken. Sfeervol trouwen op een outdoor locatie vergt wat plan en opstel werk. Onze ervaring en know-how staan jullie bij in elke stap richting de grote dag! Het allerbelangrijkste blijft dat jullie kunnen genieten van de mooiste dag uit jullie leven. Hij vliegt sowieso al enorm vlug voorbij!

Nog iets?

Tuurlijk! Wij plannen niet enkel huwelijken of evenementen. Had jij graag een babyborrel gestyled gezien of een verjaardag? Vul zeker ons formulier in en we nodigen jullie eens uit voor een brainstorm in ons "Cafeetje"!

Om je een idee te geven van onze werkwijze en een vrijblijvende offerte mag je ons steeds contacteren via het onderstaande formulier!

De Sfeermakers!
Rob & Kristof


Totaalconcept aanvraag


Wablief?

Café Marriage is een Event & Wedding Design bureau gespecialiseerd in het maken van sfeer. Vandaar: sfeermakers!

Het plannen en stylen van pinterest-ish ceremonies, trouwfeesten of evenementen in de meest gezellige sfeer op eigen gekozen of onze uitgekozen lievelingslocaties, dat is ons ding!