Totaalconcept

Onze passie is het creëeren van evenementen waar elke gast, jong of oud, danser of tooghanger, zichzelf kan zijn. Onze feesten worden gekenmerkt door een gemoedelijke, losse sfeer en een omgeving waar niets moet maar veel mag. Vandaar: Sfeermakers!

Geen georkestreerd dagverloop, niet urenlang zitten op een vooraf bepaalde plaats en zwaaien met zakdoeken op grijsgedraaide 'huwelijksklassiekers'. Wij bouwen feesten zoals wij ze als gast graag zelf ervaren: ongedwongen, op eigen tempo en met een hoekje af maar toch netjes in orde. En wij zorgen voor alles.

Onderaan deze pagina vind je ons aanvraagformulier terug, waar jullie alle wetenswaardigheden omtrent jullie feestelijke dag kunnen doorgeven. Maar wat mag je nu verwachten van een 'totaalconcept'?

Waar staan wij NIET voor (en zijn we zelfs enigszins allergisch voor):

 • Vaste pakketten waaruit gekozen dient te worden, hoe wij het zien zal het zijn!;
 • Onpersoonlijke aanpak, vooral contact per mail of - met wat geluk - per telefoon;
 • Hoge forfait prijzen die aangerekend worden vanaf de klant zijn eigen ding wil doen.

Wat maakt ons geen wedding planner in de klassieke zin van het woord?

 • Wij hebben een heel assortiment aan meubilair & decoratie in eigen beheer, dus geen oplopende transportkosten & miscommunicatie met leveranciers die niet komen opdagen;
 • Totaalconcept mag letterlijk genomen worden. We bouwen zelf de volledige feestsetting, begeleiden jullie doorheen jullie feestelijke dag van A tot Z en zorgen dat de locatie terug krakend net is zodat jullie the day after vooral de tijd kunnen nemen om terug te blikken op een fantastische dag.
 • Wij beschikken over een enthousiast team van sfeermakers dat met de glimlach voor de bediening zorgt tijdens het feest. Er wordt geen extern horecapersoneel ingehuurd dat we pas de dag zelf leren kennen. Ook hier zorgen we voor vertrouwde gezichten die weten wat er van hen verwacht wordt om jullie een zorgeloze dag te bezorgen.

Lievelingsleveranciers:

Voor de zaken die we niet in eigen beheer hebben, werken we samen met betrouwbare partners die we jullie met een gerust gemoed kunnen aanbevelen. Zonder enige verplichting tot samenwerking bespreken we graag samen met jullie de mogelijkheden. Jullie zijn vrij om eigen leveranciers aan te brengen. Hiervoor wordt geen meerprijs in rekening gebracht, tenzij we extra werkuren dienen te investeren om deze partijen te integreren in onze organisatie van jullie feestelijke dag.

Locaties

Wij beschikken zelf niet over eigen feestlocaties, en vaak vertoeven we dan ook op privé domein dat door/voor onze klanten ter beschikking wordt gesteld. Maar daarom kunnen we jullie - voornamelijk in de Noorderkempen - wel enkele pareltjes aanraden waar we ons in het verleden reeds hebben mogen uitleven. Zien jullie iets leuk op onze website of social media kanalen dat in de smaak valt, dan geven we jullie met plezier de nodige duiding om te kijken of er een "match" is.

Prijs?

Er zijn heel wat factoren die het kostenplaatje voor een totaalfeest kunnen beïnvloeden:

 • Tentkeuze en -vloer (afhankelijk van grootte locatie & kwaliteit van de ondergrond)
 • Stroom- en watervoorzieningen op locatie alsook aan- of afwezigheid van geschikt sanitair
 • Food concept & aantal diner gasten
 • ...

Elke locatie is verschillend, elke feestsetting wordt op maat samengesteld nadat we aandachtig geluisterd hebben naar het verhaal van onze klanten. Het is het dan ook zeer moeilijk om een éénduidige richtprijs voorop te stellen. Om jullie toch een idee te geven:

 • All-in feest buiten (inclusief tent, stroom, sanitair, coördinatie, personeel, catering, dranken, meubilair & deco): vanaf 150 € / gast.
 • All-in feest binnen (inclusief coördinatie, personeel, catering, dranken, meubilair & deco): vanaf 130 € / gast (tenzij de locatie zelf bepaalde forfait prijzen hanteert voor catering en/of dranken die dit gemiddelde overstijgen).

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons cruciaal. Er moet een vonk zijn langs twee kanten, zodat we allebei reikhalzend uitkijken naar die speciale dag. Daarom plannen wij steeds een vrijblijvend persoonlijk gesprek in om alle aspecten van jullie feest uitgebreid door te nemen. Achteraf bezorgen we jullie een overzichtelijk prijsoverzicht waarmee we samen verder aan de slag kunnen gaan.


Totaalconcept aanvraag


Wablief?

Café Marriage is een Event & Wedding Design bureau gespecialiseerd in het maken van sfeer. Vandaar: sfeermakers!

Het plannen en stylen van pinterest-ish ceremonies, trouwfeesten of evenementen in de meest gezellige sfeer op eigen gekozen of onze uitgekozen lievelingslocaties, dat is ons ding!