Over ons


Rob Van Steenbergen

De Sfeer

Heeft de slogan "Er zit geen IK in team" getatoeëerd onder zijn weelderige haardos. Heeft de neiging om aan elke zin minstens één woordspeling toe te voegen. Zorgt samen met het Café Marriage team voor een ongedwongen sfeer op jullie feest, zonder de dagplanning uit het oog te verliezen. Heeft geduld met mensen die een glaasje te veel gevierd hebben en lacht ALTIJD met een slechte mop van de zatte nonkel.

"Walking the walk"

Waarom Café Marriage?


Elke week opnieuw blije mensen zien met ogen die fonkelen van geluk, da's toch gewoon genieten?

Kristof Verachten

De Maker

De architect van Café Marriage, werkt de technische kant van jullie feest uit met aandacht voor alle praktische details. Heeft last van een visueel geheugen, en houdt rekening met alle mogelijke scenario's die zich kunnen voordoen tijdens jullie feest. Gestructureerd maar ook creatief, onzichtbaar maar toch altijd aanwezig en oplossingsgericht.

"Talking the talk"

Waarom Café Marriage?


Met een blanco zaal of lege weide beginnen en op enkele dagen een droomsetting neerzetten, dat geeft een ongelofelijke kick!


What's in a name?

Uiteraard zijn we bij Café Marriage gepassioneerd door en gespecialiseerd in het uitwerken van trouwconcepten op maat. Maarrr... ook voor een knallend tuinfeest of out-of-the-box babyborrel, communiefeest, verjaardagsparty of eender welke gebeurtenis die het vieren waard is, kan je bij ons terecht. Wat we voor particulieren doen, bieden we bovendien ook aan voor bedrijven. Heeft je personeel last van dansbenen? Dan pakken we met plezier jullie bedrijfsfeest onder handen om de sfeer op de werkvloer/dansvloer naar een hoger niveau te tillen!