Party@home

Feestje in eigen tuin/weide/schuur/... Wij helpen je graag verder!

We bieden twee mogelijkheden (en eigenlijk ook alles tussenin):

  • PART@HOME DECOR: Wij zorgen voor een toffe inrichting maar zijn niet nodig tijdens jullie party@home. Uiteraard kunnen we jullie in contact brengen met onze leveranciers wanneer jullie nog op zoek zijn naar een streepje muziek, een lekker hapje of iemand om goedkoop kiekjes te nemen van jullie feestelijke aangelegenheid.

Let op: zonder aanwezigheid van een professionele firma voor catering/organisatie is het aantal gasten voorlopig beperkt tot een bubbel van 15 personen.

  • PARTY@HOME XL: Jullie schenken ons het volledige vertrouwen om de pop-up feestlocatie op jullie 'heilige grond' een dagje uit te baten. We zijn aanwezig van A tot Z en zorgen ervoor dat jullie aan niets hoeven te denken. Stroompannes of een tekort aan drank & comfort food behoren niet tot de mogelijkheden, we geven er samen een lap op!

Let op: in juli is het aantal gasten voorlopig beperkt tot 50, in augustus tot 100 (en dit steeds in bubbels van 15 personen).

Uiteraard zijn we flexibel! De formules hierboven zijn dan ook slechts een eerste aanzet. Bezorg ons de nodige informatie via onderstaand formulier en dan steken we de koppen samen voor een offerte op maat.


Party@home aanvraag